Menu

Referenties

05-10-2022

Issa is bij ons in September de badkamer komen verbouwen en we zijn erg tevreden met het resultaat. Communicatie verliep erg goed en Issa denkt mee om het mooiste resultaat te creéren. Daarnaast is hij ook heel betrouwbaar en konden wij de huissleutel aan hem meegeven, zo kon hij doorwerken ook als wij niet thuis waren. Wij raden hem bij iedereen aan, een echte vakman die weet wat hij doet!

15-03-2022 | Fam. Hollaar

Met de heer Issa een vrolijke en prettige vakman over de vloer. Naar volle tevredenheid de verbouwing van onze badkamer aangepakt. Hij geeft goede tips, denkt mee overlegt regelmatig over te nemen stappen. Kortom een dikke pluim verdiend.

19-12-2021

Voor het verbouwen van mijn badkamer ben ik via internet op zoek gegaan naar een klusser. Ik kwam uit op Issa en daar heb ik geen spijt van. Issa heef mijn badkamer echt mooi verbouwd! Echt een vakman die heel secuur is in zijn werk en doet wat hij belooft. Een aanrader dus voor mensen die ook hun badkamer wil verbouwen of renoveren.

27-04-2021 | Fam. Ruis

De heer Issa heeft onze badkamer gerenoveerd, de badkamer is complete vernieuwd. Oude slechte leidingen vervangen. Alles opnieuw betegeld. Van een oude gedateerde badkamer maakte hij een mooie moderne. Gaf ons heel goede adviezen. Wij hebben een goede keuze gemaakt toen we de opdracht aan de heer Issa gaven.
Wij hebben de heer Issa leren kennen als een geweldige vakman met plezier in zijn werk,, die zijn afspraken stipt nakomt. Wij zullen hem veer een volgend karwei zeker weer vragen.

18-02-2021 | Fam. Qualizza, Hellevoetsluis

Badkamer en toilet, helemaal TOP ! Toffe kerel, die alles installeert en afwerkt alsof het “zijn” badmaker is. “Het komt goed, ISSA is hier”, vaak gehoord maar het is ook zo. Bedankt is

07-12-2020 | Fam. van Dooren

Issa heeft bij ons de oude badkamer gesloopt en de nieuwe opgebouwd. Wij hebben tot nu toe nog nooit zo’n groot vakman ontmoet! Tijdens de klus werden er problemen geconstateerd, welke door Issa zeer vakkundig opgelost zijn. Issa dacht met ons mee en alles ging in overleg met ons. Echt een super badkamerspecialist met veel verstand van zaken!! We maken nu elke dag met zeer veel plezier gebruik van onze badkamer. Issa is dan ook zéker aan te raden als TOP-klusser. Voor een volgende klus gaan we eerst Issa weer benaderen!

06-09-2019 | Dhr. Heins

Nogmaals bedankt voor je werkzaamheden voor onze badkamer en 2 wc’s.
We vinden dat je erg netjes werk hebt geleverd. Werkelijk alles zit er heel strak en netjes in.
Je hebt gedurende de klus prima meegedacht met ons en geadviseerd. Ook heb je altijd overlegd via telefoon en/of videocall en ben je al je afspraken keurig nagekomen.
Kortom: geweldig!!

13-02-17 | Dhr. Luijten

Issa heeft eind 2014 onze vloer beneden gelegd, toilet en de badkamer geplaatst. Het was een nieuwbouwhuis dus alles moest opgepakt worden. De vloer is zorgvuldig gelegd en ondanks dat er vloerverwarming ligt is er niks gaan kromtrekken o.i.d.
Toilet is mooi betegeld en Issa denkt altijd goed mee! Zo ook over op welke manier de tegels het beste geplaatst kunnen worden om zo alles mooi over te laten lopen.
In de badkamer moesten er leidingen verlegd worden en de inloopdouche op voldoende afschot. Issa heeft dit in overleg zorgvuldig en precies geplaatst.
Wij zijn heel tevreden over hem en zouden hem zeker aanraden!

27-01-17 | Fam. Bredius, Hellevoetsluis

Woorden zijn overbodig. Na 3 jaar nog steeds blij met mijn verbouwde douche.

21-05-15 | Fam. van Driel

Nog bedankt voor het mooie werk wat je geleverd hebt. Het is allemaal heel mooi geworden!

25-07-14 | Dhr. Vrijenhoek, Spijkenisse

Werkt zeer netjes. Denkt heel goed met je mee. En goede prijs. Heeft bij mij badkamer + toilet beneden gedaan. Ben zeer tevreden. Bedankt Issa

15-10-13 | Dhr. Pieren, Hellevoetsluis

Issa is werkelijk een vakman pur sang. Hij denkt mee,zoekt naar oplossingen.kijkt vooruit en levert meer dan prima werk af…. Mijn idee mbt renovatie badkamer is dankzij deze heer volledig geslaagd! Nog mooier dan ik in gedachten had eigenlijk…alles is puur vakwerk. Issa,dikke pluim en tot de volgende opdracht bij mij thuis.

19-06-13 | Mevr. Mangelsdorf, Vlaardingen

Dhr heeft mijn badkamer geheel gerenoveerd. Het was een flinke klus maar het resultaat is geweldig en beter en mooier dan ik had durven hopen! Dhr is een echte vakman, werkt heel netjes en heel secuur. Dhr komt zijn afspraken na en is altijd op tijd en maakt soms lange dagen om zijn werk voor die dag af te krijgen. Dhr geeft goede adviezen en denkt met je mee als dat nodig is. Dhr legt ook uit waar hij mee bezig is en waarom sommige zaken van belang zijn waar je soms geen weet van hebt. Mocht ik in de toekomst nog een klus hebben dat zou ik dhr zeker bellen.

11-06-13 | Mevr. Kuss, Spijkenisse

Zoals afgesproken heeft Issa alle werkzaamheden goed en netjes gedaan. Niets is deze vakman teveel, heeft zelfs nog wat bouwkundige problemen op vakkundige wijze aangepakt en opgelost. Veel goede tips ontvangen en kleine aanpassingen gedaan door Issa, ik ben zeer trots op de badkamer, die zelfs schoon is opgeleverd. Dit was de eerste grote klus en ik zal mijn volgende klus ook door Issa laten doen. Duidelijk iemand die weet hoe het moet. Dank je wel meneer Issa ook voor de hulp van de fiets namens Ayla. Tot de volgende klus

25-05-13 | Dhr. van Munster, Delft

Hele aardige en kundige man. Vriendelijk in de omgang. Werkt netjes en secuur. Spreekt vooraf het werk goed door, geeft advies, en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Niets op aan te merken, zou hem zo weer vragen.

23-05-13 | Dhr. Hakim, Delft

Zeer betrouwbare man. Werk goed en netjes. Ook belangrijk is het feit dat hij zeer flexibel is qua last minute veranderingen. Kortom, we zijn zeer tevreden.

25-03-13 | Dhr. Windmeijer, Delft

Issa werkt snel en goed. Is een vriendelijke, rustige man. Hij geeft desgewenst advies

22-03-13 | Dhr. van Veen, Delft

Dhr Issa heeft zeer goed werk geleverd voor een zeer scherpe prijs. Na nette afspraken en een prettig gesprek gaat Issa gewoon hard aan de gang. Het resultaat mag er zijn! Extra complimenten voor de creativiteit van kleine oplossinkjes wanneer de zaak toch net wat ingewikkelder is dan vooraf voorzien. Waar andere aannemers misschien zouden zeggen ‘dat zit niet in de opdracht’ lost Issa het gewoon op, zonder meerprijs. Complimenten!

19-11-12

Netjes uitgevoerd je heb er geen omkijken naar hij gaat rustig zijn gangetje en maakt het allemaal naar tevredenheid af.

12-11-12 | Mevr. Jager/Westerhof, ‘s-gravenhage

Met Issa hadden we een prettige vakman over de vloer. We konden goede afspraken maken en hij kwam deze na. Hij werkte netjes, alles ging in goed overleg, en hij was binnen de afgesproken tijd klaar. Een tien!

14-10-12 | Dhr. de Visser, Delft

De heer Issa heeft tot onze vole tevredenheid de verbouwing van onze badkamer aangepakt. Hij geeft waardevolle tips, denkt mee, werkt nauwkeurig en netjes en komt gemaakte afspraken na. Overlegt regelmatig met de klant over de te nemen stappen. Houdt de werkplek en werkomgeving schoon en netjes. Gaat met kennis van zaken aan de slag. Kortom, een aanrader!

03-09-12 | Dhr. , Spijkenisse

Erg nette vakman die zijn afspraken nakomt. Stond iedere ochtend stipt half 9 bij de voordeur en maakte lange dagen. Het resultaat mag er dan ook zijn. We hebben een supermooi toilet gekregen. Nogmaals dank. Wellicht in de toekomst nog meer klusjes door Issa laten uitvoeren. Een aanrader voor vrienden en familie!!

29-02-12

Dhr Issa doet precies wat hij afspreekt, werkt netjes en snel. Na het prutswerk van onze vorige aannemer een verademing. Aanrader.

06-11-11 | Dhr. van der Heijden, Hoogvliet rotterdam

De heer Issa heeft op zeer professionele en vakkundige wijze onze douche/stoomcabine in elkaar gezet en geplaatst. Wij konden al een aantal dagen niet douchen en de heer Issa kon gelukkig direct aan de slag toen wij hem belde.

08-09-11 | Dhr. den Otter, Barendrecht

De heer Issa is een uitstekend vakman. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Onze badkamer en toilet zijn zeer vakkundig door hem verbouwd. Tijdens de verbouwing konden alle zaken heel nauwkeurig met hem worden afgestemd. Aan het einde van elke werkdag wordt alles netjes opgeruimd. Wij kunnen de heer Issa van harte aanbevelen. Wij gaan hem zeker benaderen voor eventuele vervolgopdrachten.

06-09-11 | Dhr. Molenaar, Hellevoetsluis

Fijne vakkundige man, die altijd meedenkt voor een mooie en praktische oplossing. Ondanks dat hij er zeker een aantal grijze haren bij heeft gekregen omdat in ons 130 jarige pand niets recht is, is het eindresultaat een plaatje geworden. Zeker het tegelwerk is waanzinnig strak! Ook maakt Issa lange dagen en komt ook in het weekeind om de klus te klaren. Kortom een echte aanrader!!

31-03-11 | Mevr. Kok, Rockanje

Is snel uitgevoerd en zeer professioneel. Ook de opruimwerkzaamheden zijn keurig verzorgd. Totaal 52 badkamers.

24-01-11 | Dhr. Slaats, Middelharnis

Benadering professioneel en flexibel. Begrijpt dat een badkamer snel weer beschikbaar moet zijn en maakt daarom op verzoek lange dagen (6-7 dagen/week wanneer nodig).

Zorgt dat loop-/werkruimte goed is afgedekt en ruimt aan het einde van elke dag zijn spullen op. Slijpen van tegels etc. wordt buiten gedaan zodat het binnenshuis zo netjes mogelijk blijft.

Levert kwalitatief zeer goed werk en stemt ook af wanneer nodig (neemt geen beslissingen wanneer hij verwacht dat hierover (achteraf) discussie kan ontstaan).

Maakt uitdagingen van (onvoorziene) problemen en heeft deze naar volle tevredenheid opgelost.

Ook goede after-sales (ook nadat bedragen zijn betaald). Is op eerste verzoek direct langsgekomen om nog wat onvoorziene “restpunten” te herstellen.

Al met al een aanrader, zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding!

07-06-10

KLusbedrijf Issa heeft de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd. Omdat het belangrijk was om de badkamer zo snel mogelijk weer operationeel te hebben is er 7 dagen per week gewerkt en zijn er extra lange dagen gemaakt om de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden. Dit alles is niet ten koste van de kwaliteit gegaan! Het eindresultaat overtrof de verwachtingen. Klusbedrijf Issa is een aanrader om mee in zee te gaan.

07-03-10

De heer S.Issa is een prima vakman. Hij heeft zeer goed tegelwerk/loodgieterwerk/ bouwafwerking geleverd. Hij is klantvriendelijk en bereid lange dagen te maken. Ik kan iedereen de heer S.Issa aanraden voor het uitvoeren van een karwei. Hij is zeer goed en goedkoop. Een echte aanrader voor iedereen.

 

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Wilt u ook uw ervaring delen? Of heeft u een vraag of opmerking? U kunt mij vrijblijvend bereiken op issa.s@live.nl of ga naar contact.

Ga naar contact